capçalera

Endavant Penedès

13 de novembre 2007

Absolt el jove vilanoví acusat d'ultratges a Espanya

El passat divendres 26 d'octubre de 2007 un jove vilanoví s'enfrontava a judici per un delicte d'ultratges a Espanya. El fiscal demanava llavors una pena de 9 mesos de presó i 3240 euros pel delicte d'ultratges a Espanya.
Recordem que l'Oriol,va ser detingut per la Policia Nacional espanyola, el passat 6 de maig de 2005,després d'una concentració solidària amb en Franki de Terrassa. El fiscal va rebaixar la pena sol.licitada en un principi de 7 mesos de multa a 4 euros diari. Però la útlima resolució ha fet dubtar a la jutjessa i a decidir sobre que no hi havia proves suficients per imputar-lo.

Després de 3 setmanes de celebrar-se el judici contra el jove vilanoví, avui 12 de novembre el jutjat penal 1 i 2 de Vilanova ens ha fet arribar la sentència ferma del judici celebrat el passat octubre contra el membre de l'Assemblea de Joves. La magistrada encarregada de jutjar el jove, ha demanat la seva absolució,on ha vist que no hi havia clares proves per imputar l'Oriol de Vilanova. Un Judici ple d'irregularitats per part de la fiscalia i moltes contradiccions per part dels agents de la Policia Nacional en les seves respectives declaracions.

Aquesta bona notícia d'avui és un gran pas,per valorar que el bon treball poc a poc aconsegueix els seus objectius. Un treball que mica en mica va desenmascarant la justícia espanyola encarregada de perseguir i dissuadir els moviments d'esquerres i rupturistes que dia a dia questionen aquest marc jurídic establert. Unes lleis espanyoles legislades pel codi penal vígent
que contínuen negant la nostra existència com a poble i com a persones implicades en el context del teixit associatiu de les nostres viles.

LA LLUITA ÉS L'ÚNIC CAMÍ !
SI LA REPRESSIÓ NO S'ATURA, LA LLUITA TAMPOC!Coordinadora Antirepressiva del Garraf
http://antirepressiugarraf.blogspot.com