capçalera

Endavant Penedès

04 de desembre 2007

Marxa de Torxes, 22 de desembre 07: Per nadal els i les volem a casa!

porta-fotos-diego.jpgporta-fotos-laura.jpgporta-fotos-zigor.jpgporta-fotos-lola.jpgporta-fotos.jpg

La Coordinadora Antirepressiva del Penedès, amb el suport de la resta de col·lectius de l'esquerra independentista, convoca pel proper dissabte 22 de desembre una mobilització a Vilafranca per exigir la llibertat de les preses i presos polítics catalans. Un any més, pels vols del nadal , el col·lectiu de suport a les preses i presos polítics catalans Rescat fa una crida a l'organització de Marxes de Torxes per l'Amnistia arreu dels Països Catalans sota el lema "Llibertat presos i preses poítiques catalanes! Per nadal els i les volem a casa!" per recordar que la Laura, en Diego, la Marina, en Zigor i la Lola es troben dispersades a les presons dels estats espanyol i francès a centenars de quilòmetres del seu cercle afectiu i social patint un règim penitenciari d'arbitarietats i prepotència.


L'empresonament d'aquestes persones compromeses en lluites socials és una via repressiva més per intentar fer callar les veus dissidents a la nostra societat. La indefensió jurídica, el linxament mediàtic, els aïllaments i les tortures són les eines que estan emprant l'Estat per coaccionar i silenciar la contestació social.

Malgrat tot, són moltes les persones que segueixen sortint al carrer per exigir la llibertat de les preses i presos polítics en concentracions, manifestacions, marxes fins les presons...i d'aquesta manera visibilitzen amb fermesa i perseverança la denúncia de les contínues vulneracions a les que es veuen sotmesos els presos i les preses polítiques catalanes i la reivindicació de l' estatus de presos i preses polítiques que els hi correspon.

A Vilafranca s'ha convocat una concentració el dissabte 22 de desembre a les 7 del vespre a la plaça de la Vila que acabarà prenent forma d'una marxa amb torxes pels carrers del centre de la vila amb finalització altra vegada davant l'Ajuntament on es farà la lectura del comunicat del col·lectiu de suport a les preses i presos polítics catalans Rescat i es projectarà un vídeo amb imatges de les mobilitzacions per l'amnistia a la nostra comarca i arreu del país.
>>dissabte 22 de desembre a les 19h a la plaça de la Vila (Vilafranca del Penedès)<<