capçalera

Endavant Penedès

03 de gener 2008

Actes d'Endavant per les Festes d'Hivern '08

Com cada any des de l'assemblea d'Endavant (OSAN) – Penedès col·laborem amb les Festes d'Hivern de Vilafranca del Penedès realitzant diferents actes.
Enguany em preparat per el proper dissabte 12 de gener una xerrada antimonàrquica on intervindran activistes represaliats per cremar fotos del borbó així com membres de la campanya de suport, la setmana següent, concretament el dijous 17, es presentarà el Camí dels Països Catalans on s'explicarà l'origen i els objectius d'aquest projecte i finalment el dijous 24 col·laborant amb el col·lectiu Pro-Assemblea Pagesa del Penedès es presentarà la campanya “Som el que sembrem” que pretén impulsar una Iniciativa Legislativa Popular per tal que Catalunya sigui declarada zona lliure de transgènics.

Tot seguit podeu consultar tota la informació dels actes previstos:

- Dissabte 12 de gener:
“Aturem la pesta borbònica: activistes antimonàrquics al s. XXI”
Des de l'Esquerra Independentista cremem la corona espanyola, i ultratgem els símbols que la representen, perquè estem exercint el dret a la dissidència política. Les classes polítiques catalana i espanyola no aconseguiran criminalitzar-nos, perquè les accions desobedients del poble no són delictes, sinó actes legítims de defensa contra l'Estat opressor. Com més vulguin afeblir-nos i criminalitzar-nos, més forts ens mostrarem en aquest combat desigual, perquè la lluita és l'únic camí cap a la nostra emancipació nacional i de classe (www.noalrei.elsud.org).
a les 20h – Sala 3 de l'Escorxador

- Dijous 17 de gener:
Presentació: “El Camí dels Països Catalans”
El CAMÍ neix de la voluntat de d’establir i senyalitzar un recorregut essencialment cultural per totes les terres de parla catalana, que permeti a tothom que l’emprengui visitar i conèixer millor la nostra terra. Això ens fa estimar tots els seus valors, tot descobrint i revitalitzant la nostra dimensió col·lectiva (www.elcami.org).
a les 20h – Sala 3 de l'Escorxador

- Dijous 24 de gener:
Presentació de la campanya “Som el que sembrem” - Iniciativa popular per una Catalunya lliure de transgènics.
Som lo que Sembrem és una Plataforma que es crea per tal de donar suport a la Iniciativa Legislativa Popular. Es tracta d’una
proposta que sorgeix des d’Assemblea Pagesa de Catalunya per constituir un espai comú de treball amb totes aquelles persones i organitzacions d’àmbit nacional disposades a col·laborar en la campanya (www.somloquesembrem.org).
Ho organitza: Col·lectiu Pro-Assemblea Pagesa del Penedès
Col·labora: Endavant (OSAN)
a les 20h – Sala 3 de l'Escorxador

Mireu també:
www.endavant.org
www.300anys.cat