capçalera

Endavant Penedès

10 d’abril 2008

Festa solidària amb els conductors/es de TMB

El dissabte 12 d'Abril es farà al CPO El Taller una festa solidària amb els busers i buseres en lluita de TMB.

festa_tmb.jpg


El proper dissabte 12 d'abril a partir de les 23h l'Assemblea d'Okupes de Vilafranca del Penedès organitza al CPO El Taller una festa solidària amb els conductors i conductores d'autobusos del TMB en lluita pels 2 dies de descans setmanal.
Concretament , la festa servirà per ajudar a pagar la publicació gratuïta que els treballadors i treballadores dels autobusos del TMB han tret al carrer per difondre la seva lluita.
Les vagues i lluites d'aquests dies es fan perquè els busers i buseres del TMB volen descansar dos dies cada setmana.
La direcció del TMB s'ha negat reiteradament a acceptar aquesta demanda tan bàsica. I és per això que, en defensa dels seus drets, les treballadores i treballadors s'han vist abocats a la vaga i a la lluita per aconseguir una reivindicació beneficiosa tant per ells i elles com per la seguretat de les persones usuàries.
Aquesta lluita és un exemple de dignitat i perseverança i per això, des de l'Assemblea d'Okupes de Vilafranca volem aportar la nostra solidaritat a través d'una festa al recent espai okupat CPO El Taller de l'Avinguda Barcelona, 113 de Vilafranca del Penedès amb el punxadiscs Bigger Boss que ens oferirà una excel·lent sessió amb ritmes reggae, sons irlandesos i punk del bo.

Mira també:
http://comitedescansos.blogspot.com

2_dies.jpg