capçalera

Endavant Penedès

29 de març 2009

Capitalisme és crisi

Amb aquesta secció volem recollir tots els textos de reflexió, dades, mobilitzacions, actes o articles que ens semblen interessants per tal d'entendre l'actual crisi del capitalisme i trobar formes de lluita i roganització en defensa dels drets de la classe treballadora catalana així com alternatives de transformació social.

Destaquem: Idees per entendre la crisi econòmica i les seves conseqüències.


Llibret publicat per Endavant pretén exposar amb brevetat algunes de les idees necessàries per entendre la crisi econòmica, entenent que es tracta d'un fenomen indestriable del funcionament del sistema capitalista.

[+] Altres textos d'Interès:

[+] Dinàmiques locals: Alacant en crisi //// Sabadell en crisi //// Sant Andreu (Bcn) //// Tarragona //// Ciutat Vella en crisi (València)


 • Articles ( 2 articles )

  Articles d'opinió publicats en diferents mitjans de comunicació catalans al voltant de la crisi i la situació social, laboral i econòmica dels Països Catalans.

 • Mobilitzacions i actes ( 14 articles )

  Recull de les convocatòries i cròniques de les diferents mobilitzacions que es duen a terme als Països Catalans en defensa dels drets dels i les treballadores catalanes davant la crisi del capitalisme.

 • Material ( 4 articles )

  Material per a la difusió de la campanya.

  Cartells, fulls volants, adhesius, butlletins, còmics, presentacions, exposicions, vídeos, etc.

 • Dades i estadístiques ( 2 articles )

  Recull de dades econòmiques i estadístiques.

 • Textos d'anàlisi - crisi ( 2 articles )

  Textos d'anàlisi per a entendre la crisi capitalista, les seves causes i conseqüències, tant als Països Catalans com al món.