capçalera

Endavant Penedès

15 d’abril 2009

Presentació del recull de contes "NOU CONTES... N9US?"

Presentació del recull de contes "NOU CONTES... N9US?"
amb conta contes i taller per la canalla.

Per passar una bona estona escoltant i disfrutant dels contes i bona companyia.

Diumenge 19 d'abril a l'A.C. La Fornal (C/ Sant Julià, 20)


US HI ESPEREM!
Curt i ras

En primer lloc agrair-vos el fet que tingueu aquest plec de fulls a les mans, i explicar-vos que defineix la necessitat de realitzar-lo.
Tot recau en la suma de voler un món millor i un futur més digne per a tots els infants, entenen que ells són els grans damnificats d'aquests temps moderns: el capitalisme, l'exclusió social i la repressió feixista són els principals enemics a combatre.
Les nenes i els nens i el contacte constant amb infants: famílies i tota la comunitat educativa que ens envolta, el neguit de saber que molta feina que fem quedarà en un no res, si no els hi expliquem en què ha de recaure la vida i així encoratjar-los a donar-nos un cop de mà alhora de construir el seu futur, només creient en els seus somnis serà possible, encoratjar a qui llegeixi els contes als seus fills, nets... qui ho sap!, que el demà és i ha de ser tot nostre i que no ens pot ser manllevat a cap preu.

Aquest treball el volem dedicar a en Dídac, el fill del Diego i la Laura, presos polítics catalans i víctimes d'un estat repressor que allunya les seves vides de les nostres rere murs de formigó. I a tots els infants que obliguen a néixer i créixer en presons o lluny dels seus familiars per motius estrictament polítics i com no a totes les nenes i els nens.
Per a tots ells: N9u contes, nous?

Cal dir, que tot el benefici econòmic que aconseguim recollir amb l'edició d'aquest recull de contes, serà destinat a la coordinadora anti-represiva del Penedès, i així poder fer front a les despeses judicials imposades pel sistema judicial espanyol, entestat en criminalitzar els moviments socials vinculats a l'esquerra independentista; que lluiten per assolir les llibertats tant individuals com col·lectives de la societat civil dels Països Catalans i en pro de les classes obreres populars.

Salut!

SEMPRE HEM D'ANOMENAR CADA COSA PEL SEU NOM. PERÒ, SI NO GOSEM, HO HEM DE PODER FER DINS ELS CONTES - H.C. Andersen aaaaa