capçalera

Endavant Penedès

13 de maig 2009

Divendres s'estrena La Mesura

La Mesura
Una obra didàctica de Bertolt Brecht

El proper divendres 15 de maig, La Terra Teatre estrena “La Mesura” de Bertolt Brecht, al Teatre Cal Bolet de Vilafranca del Penedès.

“La Mesura”, una de les obres més polèmiques de Brecht i la menys representada de tots els seus treballs, arriba a Vilafranca en una creació de La Terra Teatre. L’obra, d’uns 50 minuts de durada, anirà seguida d’un debat per a aquelles persones que vulguin preguntar, debatre, o aclarir temes sorgits durant la representació. En acabar l’espectacle, es farà una pausa de cinc minuts per a deixar sortir a aquelles persones que no es vulguin quedar al debat.Cinc militants de la Internacional Comunista, tornen de la seva missió a terres xineses a exposar-nos els resultats de les seves lluites. Sortiren de diferents parts del món, i van anar a Mukden a fer d’agidadors i a donar suport al Partit Comunista Xinés. Un cop allà, havien de propagar l’abecé del Comunisme entre els treballadors xinesos i compartir la seva experiència revolucionària amb els combatents.

La Terra Teatre és una companyia compromesa amb la lluita política per la justícia social. Des del Teatre dels Oprimits fins al teatre de denúncia, i ara experimentant amb el teatre didàctic de Bertolt Brecht, les nostres produccions busquen despertar la consciència del públic i convidar a prendre acció.
 
Enviem adjunt el cartell de l'obra i el pamflet de Convocatòria Interna, el qual recomanem llegir si veniu divendres a veure l'espectacle. Us hi esperem!!!
 
“La Mesura” de Bertolt Brecht, a càrrec de La Terra Teatre
Divendres 15 de maig de 2009
Teatre Cal Bolet de Vilafranca del Penedès

Horaris:
Divendres 22h (50 min, aprox, amb descans de 5 min i debat posterior)

Preus: 4 € 

Contacte: laterrateatre@yahoo.com