capçalera

Endavant Penedès

02 de juliol 2012

Neix ARRAN, la nova organització de joves de l'esquerra independentista

Els dies 30 de juny i 1 de juliol ha tingut lloc a Capellades el congrés fundacional de la nova organització de joves de l’esquerra independentista, que durà per nom ARRAN. L’organització sorgeix de la confluència de les dues organtzacions juvenils existents fins el moment: Maulets, el jovent independentista revolucionari, que alhora va sorgir de la unió de les organitzacions juvenil Maulets i JIR; i la CAJEI, la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista.

El congrés de Capellades ha reunit més de tres-cents joves d’arreu dels Països Catalans. Del Penedès hi han assistit les assemblees de joves de Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Sant Sadurní d’Anoia, Igualada i Capellades, totes elles provinents de l’organització CAJEI.
La nova organització es donarà a conèixer públicament en roda de premsa el proper dimecres i es presentarà en societat d’aquí dues setmanes, el 14 de juliol, en el marc del festival Rebrot, a Berga, trobada juvenil organitzada fins enguany per Maulets.

Font: xarxapenedes.cat