capçalera

Endavant Penedès

04 de setembre 2012

Endavant es solidaritza amb l'acció de la PAH

ENDAVANT ENS SOLIDARITZEM AMB L'ACCIÓ DE LA PAH D'EXPROPIACIÓ D'ALIMENTS
L'assemblea comarcal penedesenca d'Endavant ens solidaritzem amb les companyes de la Plataforma d'Afectats per l'Habitatge (PAH) que ha assaltat aquest dilluns un supermercat de Vilafranca del Penedès per tal d'obtenir menjar per famílies que pateixen greus problemes econòmics i alimentaris.
Des d'Endavant apostem per plantar cara als atacs que patim les classes populars assenyalant els culpables: la burgesia, l'empresariat, els polítics del sistema i els bancs que no dubten en fer pinya per consolidar el sistema capitalista en la seva màxima expressió: impulsant la Reforma Laboral, desnonant persones, retallant els drets i llibertats socials, reprimint la dissidència...I no només es tracta d'assenyalar-los sinó de combatre'ls. I una forma de fer-ho és tenir clar que qualsevol mitjà és necessari per capgirar l'explotació i la misèria a la que ens han abocat.
Davant les agressions que patim, i de les futures retallades i atacs, des d’Endavant, refermem la nostra aposta política de treballar per organitzar i mobilitzar el conjunt de la classe treballadora dels Països Catalans, al costat dels sindicats combatius, les organitzacions i plataformes rupturistes del nostre país, per tal de dotar els sectors populars d’una capacitat de resposta política i organitzativa a l’alçada de les agressions del capital. Una vegada més, es fa imprescindible sumar capacitats, voluntats i esforços per avançar en la lluita anticapitalista, amb acció, suport mutu, reforçant la capacitat de lluita dels i les treballadores i classes populars en defensa dels nostres drets .
Per això, donarem sempre suport a les expropiacions d'aliments i animem a augmentar-les i a escampar-les. Davant l'ofensiva neoliberal cal engegar el màxim d'estratègies, lluites i projectes que plantin cara al capitalisme per destruir-lo.
Si els beneficis del capital augmenten a través de l'empitjorament de les nostres condicions, no hem de dubtar en assaltar hipermercats com una forma més d'autodefensa.
Aprofitem també per fer ressò de la convocatòria solidària amb la Marian, membre de la PAH que serà jutjada el dimecres 5 de setembre per l'acció. Per això es farà una concentració i una roda de premsa a les 11 del matí davant dels Jutjats de Vilafranca.